Felmérés

Teljeskörű kivitelezés

Koncepcióterv

   

Az első konzultáció alkalmával  megbeszéljük ötleteit, preferenciáit, stílusait és követelményeit. Látjuk a teret, és megvitatjuk az egyedi igényeket, a költségvetést és az időtávot. Ha ebben a szakaszban elégedett ötleteinkkel és ha úgy gondolja, különleges belső teret hozhatunk létre gyermekének, csapatunk  kidolgozza a tervezési rendszert. 

Az első konzultáció ára: 80.000 Ft+áfa (Budapesten kívül plusz üzemanyagköltség)

Az első találkozónkat és javaslatunkat követően, ha elégedett, és úgy dönt, hogy továbblép, belsőépítészünk előzetes terveket és tervezési javaslatokat készít szín, textilminták és bútorok bemutatásával. Ezeket a gyermeke egyedi igényeire és a projekt költségvetésére alapozzuk. Ezután személyes találkozó alkalmával megbeszéljük Önnel és gyermekével javaslatainkat és figyelembe vesszük véleményét. Ez a projekt alapja. 

Előzetes terv

Alap koncepcióterv tervezési díja egy:

20-40 m2 helyszín esetében     100.000 Ft-tól.

40-60 m2 esetében:                 200.000 Ft-tól. 

60-100 m2 esetében:               300.000 Ft-tól.

 • Alaprajzok és látványrajzok 

 • Felületképző anyagok, színek és harmóniák iránymutató meghatározása.

 • 3-4 személyes konzultáció a helyszínen vagy a stúdiónkban

 • Alaprajzok – felülnézeti koncepció szintű vázlatrajzok

 • Látványrajzok – pontos textúra nélküli tömegvázlatok a fő nézetekből A1 terek – terenként 1-2 nézőpontból, A2 terek – terenként 1 nézőpontból

 • A koncepciótervek bemutatása, személyes prezentáció és tervismertető. A tervek folyamatos egyeztetés mentén készülnek, így a változtatás igénye az egyes tervrészletek megismerését követően helyiségenként lehetséges

Végső Koncepció

Ebben a szakaszban tervezőnk előterjeszti a végső javaslatot egy vizuális terv bemutatásával. Megmutatjuk a termékek képeit a színsémákat valamint a mintákat.  Ezenkívül részletezzük a padlóterveket, a bútorok elrendezését, valamint az összes javasolt bútor és szerelvény alapvető specifikációját. Világos1 elképzelése lesz a projekt ötletéről.

 

Innentől eldöntheti, mi hajtsuk-e végre a saját projektünk teljes kivitelezését, vagy saját alvállalkozót bíz meg a feladattal. 

 

 Belsőépítészeti terv 

 •      
  • 2-5 alkalom személyes konzultáció a kivitelezővel, forgalmazóval

  • kivitelezői árajánlat bekérése és az ehhez szükséges konzultáció a javasolt kivitelezővel. (max. 3 kivitelező) Illetve a betervezett anyagokra vonatkozó árajánlatok bekérése, anyagonként egy-egy forgalmazótól.

  • Alaprajzok: a látvány szempontjából meghatározó belsőépítészeti elemek pontos rajzi definiálása. Felületek, anyagminőségek, főméretek jelölése. Konszignációk

  • Színes alaprajz. Anyagjelölések (burkolatok) Részletes, vonalas méretezett alaprajz

  • Falnézeti rajzok: A látvány szempontjából meghatározó belsőépítészeti elemek pontos rajzi definiálása. Felületek, anyagminőségek, főméretek jelölése. Konszignációk

  • Világítási terv: A látvány szempontjából meghatározó elemek pontos rajzi definiálása – lámpakiállások, egyéb elektromos kiállások jelölése. Lámpatestek konszignációja. A látvány szempontjából meghatározó falnézeti rajzokon elektromos kiállások jelölése

  • Bútorozási terv: Bútorok fő méretei, jellegük, anyaguk, funkciójuk meghatározása és ezek összehangolása. .

  • Anyagjegyzék, konszignációk
   A látvány szempontjából meghatározó elemek, kiválasztott termékek meghatározása – szaniterek, lámpatestek, mobiliák, beltéri nyílászárók, kiegészítők stb.

Egy ilyen kivitelezésre alkalmas belsőépítész terv tervezési díja, mely a koncepció tervet is magába foglalja egy
20-40m2 helyszín esetében előzetes felmérés alapján
40-60 m2                                   
60-100 m2 helyszín esetén  előzetes felmérés alapján

Ha ebben a szakaszban úgy dönt, hogy tovább akar lépni, és kinevez bennünket a projekt menedzselésére, miután megkaptuk a végleges tervezési jóváhagyást, a tervező elkészíti a teljes becsült projekt ábrát, és részletes tárgyleírást nyújt Önnek, beleértve a szükséges termékek felsorolásával és mennyiségével. 

Ezt követően megrendeléseket adunk kivitelező csapatunknak, beszerezzük a megfelelő anyagokat, kapcsolatba lépünk a beszállítókkal, koordináljuk a vállalkozókat, megszervezzük és felügyeljük a szállítási ütemtervet és a telepítést. 

Gondoskodunk arról, hogy Ön és gyermeke tökéletesen elégedett legyen az eredménnyel. 

 

Konzultációs időpont egyeztetés
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now