Gyermekszoba tervezés, teljeskörű kivitelezés

 

Azért  vagyunk , hogy megteremtsük gyermeke számára az álomteret, amely illeszkedik az Ön stílusához, ízléséhez, praktikus és nem utolsósorban biztonságos. 

 

Teljes körű szolgáltatást kínálunk a tervezéstől a projektmenedzsmentig és a befejező munkáig, 

Álmokat építünk

 

gyermekeink fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy olyan környezetet, otthont teremtsük számukra, ahol kiteljesedhetnek, kreatív képességeiket megélhetik, de legfőképp boldogok lehetnek

Hogyan működünk?

 

 Miután az érdeklődők kapcsolatba léptek velünk, 

elemezzük a család, a gyermek és a lakótér helyzetét  a helyszínen, de szükség esetén telefonon vagy e-mailben .

 

Miután az összes információ rendelkezésünkre áll, megkezdjük a kreatív folyamatot. 
Koncepció tervet vagy belsőépítészeti tervet készítünk, amely tartalmazza  az összes információt a bútorokról, az elhelyezésekről, a színekről, az anyagokról, a termékekről és az árakról.

 Amit tudnunk kell a tervezés megkezdése előtt:

Gyermek életkora, kedvenc színek vagy kívánságok, vannak-e félelmek, allergiák vagy más biztonsági aggályok, amelyekről tudnunk és gondoskodnunk kell. Minél jobban ismerjük a megrendelőt, legyen az gyermek vagy felnőtt, annál jobb az eredmény.

A munka

 

Teljeskörű munkát kínálunk, így a tervezést követően egyeztetünk professzionális  munkatársainkkal, textiles, festő, asztalos, villanyszerelő... végig felügyeljük a munkát az elejétől az átadásig. Ezzel is szeretnénk levenni minden terhet ügyfeleink válláról. 

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now